Tapahtumiin & esiintyjille

Tapahtumapuvustajana suunnittelen ja toteutan puvustuksen esimerkiksi tilaisuuden juontajalle, henkilökunnalle, esiintyjille tai päivänsankarille.

Puvustuksen suuntaviivat vedetään tilaisuuden teeman mukaan – kaikki aikakausjuhlista naamiaisiin, lastenkonserteista polttareihin, musiikkivideoista mainoskuvauksiin ja pikkujouluista värikoodattuihin häihin onnistuu. Puvustus voidaan toteuttaa asiakkaan toiveiden mukaisesti ja budjetin huomioiden joko vuokravaatteilla, ostettavalla asulla tai vaikka kaapista jo löytyviä vaatteita tuunaamalla.

 

Asujen ideoiminen, etsiminen ja käyttäjän toiveiden mukaan muokkaaminen erilaisiin tilaisuuksiin tuli tutuksi parin vuoden pukuvuokraamouran aikana. Asiakkaina kävi niin yksityishenkilöitä, yhdistyksiä, yrityksiä kuin tapahtumajärjestäjiäkin. Olen tehnyt myös juhlastailauksia mm. ylioppilasjuhliin ja häihin sekä uudistanut iltapukuja. Korjausompelu ja vaatteiden ja asusteiden tuunaus on loistava keino saada uutta lookia päälle ilman shoppailua! Taistelen kertakäyttövaatekulttuuria vastaan mielikuvitukseni ja ompelukoneeni voimin.

Yritysmaailman referenssejäni ovat mm. Toivolan Vanhan Pihan keväiden 2013 ja 2014 Pääsiäispihan trullien asut, Original Sokos Hotel Alexandran  kevään 2014 Wappulounas -tapahtuma / ravintola Franseskan ja vastaanoton henkilökunnan satuteemainen pukeutuminen, Jyväshovin pubin 50-vuotisviikkojen henkilökunnan retrohenkiset tarjoilija-asut sekä Sodexon kanssa toteutetun Nordean 150-vuotisjuhlien Jyväskylän konttorin tarjoilijoiden ja vastaanottovirkailijan charleston-asut. Artistipuolelta olen toteuttanut puvustuksen Tommi Soidinmäen musiikkivideoon, intiaaniasun lastenmusiikkiorkesteri Loiskiksen keikkakäyttöön ja Pukuvuokraamon kautta stailannut mm. coverbändejä ja muutamaa kuoroa esiintymisiään varten.

Lokakuussa 2013 järjestin Huoneteatterin Pukuvuokraamon muotinäytöksen Kauppakeskus Forumiin Katsudocon -cosplaytapahtuman yhteyteen. Kokemus oli yksi elämäni parhaimmista. Suurkiitos malleille, juontajille, avustajille ja kaikille yhteistyötahoille, lähes 50 hengen työpanoksella teimme Huoneteatterille lisää hienoa historiaa :)

muotinäytös

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s