Vähemmän runollisia tunnelmia

Alkuviikko vierähti peiton alla flunssaa potien, ja kuumepöhnässä nenää niistäessä kävi taas mielessä klassikko ”sun täytyy varoo mitä sä haluut, koska sä saat sen”. Joo ei tarvinnut lähteä Jyväskylään vielä tiistaina, mutta eipä kyllä Tampereestakaan nauttiminen edennyt terveyskeskusvierailua pidemmälle.

Viikon ensimmäinen todellinen maanantai iski tänään. En saanut illalla pakatuksi enkä nukutuksi, ja aamu oli sen mukainen. Pommiinnukkuminen, pikapakkaus, parin kilsan kilpajuoksu bussiasemalle aikaa vastaan koiran kanssa, joka päätti reagoida mun kiirepaniikkiin vääntämällä löysähköt hengentuotteensa keskelle katua useampaan otteeseen, ja sit bussikuskin kurmotuksen kohteeksi joutuminen. Mulla oli nettilippu ostettu, mutta yllärinä koirasta perittiin lähestulkoon saatanallinen 6,60e lisämaksu autoon noustessa. Häkellyin siitä, yritin riuhtoa laukkuun jumittunutta lompakkoani ja maksuvaiheessa kuski pyysi kuittiin allekirjoituksen ja puhelinnumeron. Kilttinä tyttönä sitä aloin siinä siihen tavaamaan, kunnes kuskisetä räjähti nauramaan. Puhelinnumero. HEHHEHHEH. Liian raakaa pilaa aamutuimaan. Sanomattakin selvää, että bussin lähtiessä kohti Jyväskylää mulle selvisi, että juuri tähän vuoroon olisi päässyt kyytiin myös useammalta pysäkiltä lähempää kotia. Kiitos tästäkin aamusta, maailma.

Nyt muutama päivä Jyväskylää, töitä, töitä ja lisää töitä. Aamukampailen tätä kuukautta pian ohimeneväksi. Koulu alkaa 2.11. ja mitään muuta en odota yhtä innolla kuin sitä. Yleensä vihaan talvea, mutta nyt sekään ei niin haittaa. Minä pääsen lopultakin opiskelemaan myymälävisualistin ammattitaidon perusteet, ne ihan palikka-alkeetkin ja kaiken muun olennaisen. Enää ei tarvitse mennä pelkällä mututuntumalla ja näin mä oon aina tottunut tekemään -fiiliksin, vaan saan ihan oikeaa oppia visuaalisen markkinoinnin mahdollisimman tehokkaaseen ja purevaan toteuttamiseen alan ammattilaisilta. Parhautta. Silkkaa parhautta.

Mutta ensin täytyy hoitaa työt, vasta sitten koittaa kouluhuvit. Lokakuu, ole minulle armollinen ja kulu nopeasti.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s