Valokuvaushommia / potretit vol 6 (ja vähän taidetta)

_DSC0994    _DSC0998

_DSC0934 _DSC1014    _DSC1016

_DSC1026    _DSC1034

_DSC1115

_DSC1116

_DSC1104

kaikki kuvat (c) Anniina Kärkkäinen

Mä voisin vaan kuvata. Ja kuvata lisää. Ja kuvata vielä vähän lisää.

Rikoin tiistaiaamuna lasin, kun se tipahti käsistäni keittiön kiviselle laattalattialle. Hetken aikaa koko elämä tuntui yhtä lohduttomalta ja sirpaleiselta sotkulta kuin lasikaaos lattialla. Ystävä muistutti sirpaleiden tuovan onnea. Siitä sisuuntuneena olen saanut parissa päivässä tehdyksi monta tekoa, jotka olisin voinut tehdä jo kauan sitten, ja myös pari pientä onnenpotkuakin osakseni. Täytyy ruveta tiputtelemaan niitä useamminkin, jos sillä saa tällaista aikaan.

Tämän illan maisemat olivat takapihalta ja malli naapurista. Kaunista seutua siis. Aloiteltiin yhdeksän maissa illalla, kun aurinko laski järven taa värjäten taivasta ensin oranssin sävyillä ja lopulta maalasi kaiken tummanpunaisella. Luin viime yönä kirjan, rakkausromaanin, Raymond Radiguetin Paholainen ruumiissa, jonka tekstin tyyli oli niin ikään yhtä maalailevaa. Viimeisimmistä kuvista se nousi taas muistiin. Ehkä se toimi alitajuisena inspiraationa tämän illan kuville.

”Kulutin hermojeni voimavarat vuoroin pelkoon, vuoroin rohkeuteen, ja uuvuin tyyten niihin tuhansiin ristiriitoihin, joita täytyy syntyä, kun minun ikäiseni ryhtyy täysikasvuisen seikkailuun.” Pitäisi lukea enemmänkin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s