Valokuvaushommia / potretit vol 5

_DSC0579_DSC0671  _DSC0654

_DSC0634  _DSC0597

_DSC0718  _DSC0719

_DSC0592

_DSC0610  _DSC0748

Ihan lähtee nyt lapasesta tämä touhu. Entä jos mua ei huvita tehdä enää mitään muuta kuin leikkiä kameralla? (Lievää liioittelua. Huvittaa kyllä. Esim. syödä jäätelöä ja kahlata järvessä auringonpaisteessa. Mutta kun ei ole teatteriproggista juuri nyt työn alla, niin täytyy jotain taidetta päästä tekemään.)

Tässä siis sunnuntain iltapäiväaurinkoa hyödyntäneitä räpsyjä. ”Mahdollista fb-profiilikuvamatskua” oli mallin toive, ja sehän mulle kelpasi. Linssinä edelleen maailman paras AF Nikkor 50mm f/1.8D ja treenin- ja mielenkiinnonkohteina vastavalo ja ulkokuvaus. Saatoin olla hieman fiiliksissäni tästäkin taas.

Päivän opitut asiat: Luonnonvalon pehmeydellä kikkailu on silkkaa parhautta. Kirkkaassa paisteessa vastavalo toimii paljon paremmin kuin mallin kasvoille suoraan osuvat säteet. Puolipilvinenkään ei ole latistava tai tylsä, vaikka niin pelkäsin. Harmaa sadesää kiehtoisi kokeilla kans.

Seuraavana ostoslistalla on (suuremman muistikortin lisäksi) heijastin. Ihan vaan että pääsee kokeilemaan valon taittamista itse päättämiinsä suuntiin. Vapaaehtoisia malleja otetaan vastaan myös! Ne tosin palautetaan käytön jälkeen koteihinsa, meillä ei ole tilaa niiden pitkäaikaissäilytykseen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s