Ennakkomateriaalia Kansantaudista

Kello löi yli puolenyön, joten nyt se on virallista: Kansantaudin ensi-iltaviikko on koittanut. Nyt saan julkaista pari kuvaa! Otokset on otettu viime torstain pressikuvauksissa, ensimmäisessä kuvassa oleva valokuvaaja ei kuulu näytelmään juonellisesti.

sairaalan kaytavan viiltavat valot

bileet

_DSC9674

Kuvat (c) Anniina Kärkkäinen

Tämä on jo mun viides kesäni ja seitsemäs produktioni Kulissilla, mutta vasta ensimmäinen lavastukseni latoteatterin lavalle. Jännitys on siis noin kymmenkertainen verrattuna edellisiin vuosiin jo pelkästään oman osuuteni vuoksi. Sen lisäksi tietty kantaesitystä tehdessä mietityttää myös, miten yleisö löytää uuden tekstin pariin. Vaikka tarina rakentuukin masennus-aiheen ympärille, ei katsomossa kyllä (ainakaan mua) alakulo millään tavalla tavoita. Päinvastoin, vaikea pysyä paikallaan, kun tekis mieli jorailla biisien tahdissa. Haluatko testaamaan ootko samaa mieltä? Varaa lippusi Kulissin sivuilta :)

Huomenna on vapaapäivä, ylihuomenna somistushommia ja yliylihuomenna enskari. Sit alkaa loma. LOMA. Kerroinko jo viiteentoista kertaan? Loma. Ja täydestä sydämestäni myönnän, että koen sen olevan vähintäänkin ansaittu asia kesän kolmen enskarin jälkeen. Reissu kutsuu, Anni vastaa! Eli tie käy ensin itärajalle, sitten etelämpään, sieltä Hämeeseen ja lopulta Naamat -festareille infotytöksi toista vuotta peräkkäin. Jee! Mutta ensin kolme yötä unta. Ansaittuja ne unetkin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s