1+1

Kivaa asiaa! Toivolan Vanhan Pihan viikonlopussa tapahtuu, kun Pääsiäispiha valtaa tuvat ja tantereet kolmatta kertaa! Jälleen kerran olen saanut myös kunnian tehdä yhteistyötä heidän kanssaan ja stailata pihaoppaina la-su häirivät pääsiäistrullit. Kulissin uudesta pukuvarastosta on kaivettu asut esiin ja toimitin ne tänään Toivolaan odottamaan käyttäjiään. Pidän peukkuja pystyssä, että asut ovat trulleille mieleiset :) Toivolan väki on järjestänyt taas paljon muutakin erilaista oheisohjelmaa, on eläimiä rapsuteltavana ja meidän Teatterikoneen Aaron trubaduurimusiikkia kuunneltavana. Sinne kaikki viikonloppuna siis!

toivolan vanha piha pääsiäispiha 2015
Vähemmän kivaa asiaa: Alkaa taas hermot kiristyä reistailevan selän kanssa. KIRJAIMELLISESTI. En tiedä mikä saakelin hermopinne sinne aina muodostuu, mutta taas tänäkin aamupäivänä muutaman kassin raahaileminen ympäri kaupunkia tuotti sen sorttisen kivun, että luulin makaavani loppuillan selälläni lattialla. Viitisen tuntia kävellessä notkahteli ja istuallaan särki, kunnes sit taas (sohvalla huonossa asennossa maaten, toim. huom.) onnistuin ilmeisesti jotenkin muljauttamaan jotakin nivelistöstä takaisin oikealle paikalleen ja kipu katosi yhtä nopeasti kuin tulikin. Äskeinen iltalenkki koirien kanssa taittui juosten. Että varaa siinä sitten lääkäriaikaa, kun sinne pitäisi päästä sillä samalla punaisella sekunnilla, kun kipu alkaa, että sitä osaisi oikeasti kuvailla tuntemuksiaan, ja ne lukkoon menevät kohdat löytyisivät helposti.

Oon pohtinut tässä jo pidempään työtuoliasioita, juurikin selkäni takia. Koulussa puolet tuoleista on käytännössä samantien rampauttavia, jos niissä tunninkin istuu, mutta onneksi osa on tukevampia ja niissä pystyy keikkumaan useammankin tunnin putkeen. Kotona taas tilanne on se, että aiemmin työtuolina loistavasti toiminut jumppapallo teki lähempää tuttavuutta lattialle tipahtaneen nastan kanssa, jonka vuoksi se muutti Mustankorkean jätteenkäsittelylaitokselle jo aikapäivät sitten. Olen testaillut erilaisia satulatuoleja kaupoissa, niiden konsepti kiinnostaisi, mutta vielä en ole mieleistä mallia löytänyt. Jumppapallo taas on vähän turhan tilaavievä työpöydän taakse. Kesäksi on tulossa kolme puvustusta, ja vanhalta pianojakkaralta en ainakaan pysty ompelemaan jos liikkumiskykyni tahdon säilyttää, se on harvinaisen selvä fakta. Seisomakorkeuksinen pöytä on tällä hetkellä kiilaamassa harkintalistallani ykköseksi, se kun poistaisi murheen työtuolista mukanaan.

Mutta kertokaa, jos joku samantyyppisistä vaivoista kärsivä/kärsinyt tätä lukee, mikä tähän selkään parhaiten auttaisi? Buranakuuri? Kiropraktikko? Napropaatti? Jäsenkorjaaja? Manaaja? Istumislakko? Korkkarikävely? Uhrilahjat? Koskenkorva? Rukattu ruokavalio on testauksessa muutenkin ja liikuntaa tulee päivittäin, kiitos pienten nelijalkaisten personaltrainereideni. Kiukuttaa niin samperisti olla osa-aikaisesti puolirampa ja voimaton.

Vaik toisaalta mulla on kuitenkin myös mylittlepony-värityksiset hiukset, niin niiden myötä pitäis tulla myös niitä supervoimia. Et joo, voin ottaa vastaan selänparannusohjeiden sijasta myös manuaalin supervoimien käyttöön.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s