Hästäk kylläanniosaa

Hattaraista torstaita, kansa! Nyt on lopultakin aika päättää radiohiljaisuus. Blogin remppatauko pääsi venähtämään (rempan lailla, ullatuuuus) aiottua pidemmäksi. Edellisen kerran mainostin keväällä ensi-iltaan tulevaa proggista, ja herkullinen faktahan on se, että tähän pohjaten voimme virallisesti julistaa kevään alkaneeksi! Se on nimittäin jo tämän viikon lauantai, kun Kolme iloista rosvoa lähtevät valloittamaan maailmaa aloittaen Jyväskylän Siltasalista.

Muutama edellinen viikko on vierähtänyt siis tiiviisti Teatterikoneen hommissa pukujen ja lavasteiden parissa, mutta tänään oli ohjelmassa taas näyteikkunan somistaminen Aprilliin. Myymälänhoitaja toivoi ikkunaan käytettäväksi fiftariasuja ja värimaailmaksi valittiin vaaleanpuna-pinkki lähestyvän ystävänpäivän teemalla. Äsken kotiin tultuani latailin vielä kuvia instagramiin, ja tajusin jotain koomista. Katsokaapa huviksenne, mitä kaikkea oon viime aikoina tehnytkään:

fiftarimekko-teddyboy thinkpink

3iloistarosvoa lavasteet_kardemumma

Ai miten niin oon tunnustanut tiettyä väriä? Ja ettei riittäisi puvustus, lavastus ja näyteikkuna, niin pakko vielä esitellä mun torstai-iltojeni ilo. Arvatkaas vaan, mitä väriä edustan kun vedän hokkarit jalkaan? Joo.

jaakiekko_mimmiliiga_pinkki

Pinkkiä. Pinkkiä, pinkkiä, pinkkiä. Oon yrittänyt aina vältellä tätä, mutta alkuvuosi on näköjään ollut ihan mun näköinen! Voi apua. Puolustaudun sillä, että Kolme iloista rosvoa on mulle henkkoht juhlaproggis (20:s oma puvustus), joten sillä oikeutin ensimmäistä kertaa lempivärini överikäytön näyttämöllä, ja se ystävänpäivä on ihan hyvä syy koristella näyteikkunakin samalla värillä. Onhan tämä silti koomista. Vaaleanpunaiset lasit silmillään kulkee hän näemmä.

Loppuun vielä uutisia, joihin ei liity värikoodausta: lähden kouluun! Annista tulee taas opiskelija! Tavoitteena on hankkia lisäpätevyyttä lavastukseen, sisustukseen ja somistukseen suunnilleen vuoden verran, ja koulutuksen päätteeksi suorittaa käsityöntekijän ammattitutkinto. Kivääritehtaalle käy tieni siis maaliskuun alusta. Perehdytyspäivä on jo takana ja lukujärjestykseen valikoitu mielenkiintoisia teoriaopintoja ja kaikkia entuudestaan tuntemattomampien kovien materiaalien (betoni, puu, lasi jne) työpajoja. Koska koulunkäyntiä tulee dokumentoida portfoliomaisesti, tietää se aktiivisuutta myös tällä sivustolla, koska päätin tehdä oppimispäiväkirjani tämän blogin muodossa.

Mut nyt unohdan ammatilliset asiat hetkeksi, vedän taas pinkit päälle ja siirryn terille&mailan varteen! Höntsälätkämimmiliiga, tuo vaaleanpunaista tunnustavan paras harrastus <3

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s