Day of the Dead / Sugar skull

Nyt on luvassa sokeriöverit!

Taisin jo aiemminkin mainita halloweenin olevan suosikkijuhlani. Voitte uskoa, että kauhukuume on tänä vuonna tavallistakin korkeammalla, kun on viime aikoina sen verran viettänyt (työ)aikaansa tuossa kaupungin kauhukehdossa, Karnevaalikauppa Aprillissa. Työnkuvaani kuuluu myydä myös Grimasin meikkejä ja maskeeraustarvikkeita, ja tuotteisiin tutustuminen on osaltaan edesauttanut sitä, että maskeeraaminen on alkanut kiinnostaa ihan eri tavalla kuin ennen. Instagramia seuraavat ovatkin saattaneet bongata sieltä jo tutustumiseni arpivahan kanssa… Tekoverta ei ollut saatavilla keittiössäni kyseisenä iltana, niin ovelana tyttönä turvauduin ketsuppiin. Nappin meni, kun muutama kaveri säikähti luullen hetken aikaa tekeleitäni aidoiksi.

Viimevuosien isoimpia hittejä (halloween)maskeerausrintamalla ovat olleet sugar skull -henkiset kuvioinnit kasvoissa. Keräilin muutamia (köh…) lemppareitani tähän talteen. Mukaan valikoitui värikkäitä ja hyvinkin karkkihenkisiä kokonaisuuksia. Jos meidän tuparit oiskin Day of the Dead -teemaiset? Ei kai se väärin ole, vaikka vasta marraskuun lopussa juhlittaisiinkin?

Ah. On ne upeita. Ja makeita. Kaunista hattaraa.
*****

Soundtrackina kuvia valikoidessani minulla soi upeaäänisen Mira-Marian tekemä ”nolo rakkauslaulu”. Nolous on kyllä tästä kaukana. Eteerinen ja huumaava ovat paljon kuvaavammat termit. Ihana, ihana, ihana Mira, tee paljon lisää musiikkia, jooko! Voitit tällä siihen asti soineen Portisheadinkin. Jos tulet keikalle meidän dotd-tupareihin? Jooko? Lupaan sulle kymmenen karkkipussia ja paketillisen hattaraa! <3___________<3

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s