Visuduolle nimi!

rikujaanniina

anniinajariku2

Olihan siellä jopa muutama ihan edustuskelpoinen kuva! Suutarin lapsien kengättömyyden huomaa kyllä silti, kyllä on kuvassa taas puvustaja ja valokuvaaja. Heti on tyypeillä vaatteet vinossa ja hiukset hapsottaa. Kameran takana taisi näitä otettaessa olla joku näyttelijöistämme. Jos Riku ois kuvannut ja minä olisin hoitanut virallisen valvonnan, niin eipä olisi tällaista päässyt tapahtumaan… No ei vaan, hyviä otoksia nämä ovat! Ilomielin julkaisen. Kengätkin näkyvät alemmassa kuvassa, niin on vähän millä leveillä. Paljetteja, nähkääs. Blingblingillä se tyttö elää.

Riku järkkäsi fb-sivuillaan virallisen kyselyn siitä, mikä olisi duollemme hyvä nimi. Pohjustuksena lukee mm. että ”Puvustaja ja graafikko juonivat yhteistyötä. Emme vielä ihan tarkalleen tiedä mitä, mutta meillä on jo pressikuvat, ammattitaito, luovaa hulluutta ja toisemme”. Minä osaan kertoa sen verran lisää, että tarjoamme kaikenmoisia stailaus- ja kuvauspaketteja, eli sitä samaa, mitä olemme teatteripiireissä tehneet jo pitkään. Sama konsepti pistetään käytäntöön mihin tahansa tilanteeseen, jossa joku tahtoo itsestään kuvia uudessa valossa. Kerrot tarinasi, me luomme lookin ja tallennamme sen kuvamuotoon.

Nimiehdotuksia saa heittää noin viikon verran niin facebookissa, kuin tähän kommenttikenttäänkin. Vienona toiveenani olisi, että nimestä jotenkin kävisi ilmi toimintamme visuaalisuus. Ei välttämättä kirjaimellisesti, mutta edes ajatuksen kautta.

Loppuun vielä esimerkkiä siitä, miltä keskimäärin näytän kuvissa. Luova hulluus ja päänsisäinen tuulikone. Siellä se humisee, ideavirta! Oi nimi, saavu luoksemme!

pää pyörälle

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Visuduolle nimi!

  1. Paluuviite: Enskariviikko! | Anniina K.

  2. Paluuviite: Enskariviikko-pikaselfhelp | Anniina K.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s