Näyteikkunasomistusta merirosvoteemalla

Ja tapahtui niinä päivinä, että myymälänhoitajalta kävi käsky, että koko näyteikkuna oli uusiksipantava. Tästä olimme toki puhuneet jo viikon vai kahdenkin verran… Tai palataanpas ihan alkuun.

merirosvot

Tapahtui niinä päivinä (elokuun loppua armon vuonna 2014), että Anniina oli päiväkävelyl… työasioissa Karnevaalikauppa Aprillissa puvustustarpeita ostamassa. Uuden myymälänhoitajan työkiireitään kertoessa tuli vastauksena allekirjoittaneen todettua, että tässä neljän teatterin välillä suhatessa voisi välillä taas pysähtyä asiakaspalvelunkin pariin. Puolen vuoden tauko on jo saanut aikaan kaipuun myyntityöhön ja somistukseen. Aprillin valikoima taas on puvustushommien kautta tullut kovinkin tutuksi, kun lähes jokaisessa produktiossa on jotain tullut sitä kautta hankittua, joten hetken mielijohteesta tarjouduin töihin kiireapulaiseksi. Meni kaksi päivää ja puhelin soi. Bileet! Sain töitä! Hyvin ehtii tehdä kaikkea tätä tällä hetkellä. Murmuulle puolikasta viikkoa, Aprilliin satunnaisesti päivä tai pari/viikko, Osoite alkaa olla paketissa puvustuksen osalta, eli käyn treeneissä vain seuraamassa harjoituksia kun aikaa jää, ja kevään produktiot ovat enemmän suunnittelu- ja palaveerausasteella, joten niille yhden päivän tunnit. Tämä on tämä freelancerin kevennetty syksy. Verrattuna esim. viime talven tahtiin tämä on vähintäänkin inhimillistä. Tykkään.

merirosvotoverit
irtopäät

Olen tehnyt Aprillissa nyt yhden käden sormilla laskettavan määrän päiviä, ja nauttinut joka hetkestä. Tursajais- ja fuksiaisruuhkaa on riittänyt, samoin halloweenin valmistelua. Aivan kauhistuttavan päräyttäviä suunnitelmia on jo punottu niin näyteikkunan kuin henkilökunnankin somistamiseksi. Jos on hyvä syy vetää naamiaisvetimet naamassa töihin, niin johan se on tehtävä! Yksi armeijahenkinen haalari on kovasti puhutellut aina kun olen asuhyllyä siivonnut, samoin poliisiunivormu. Päänpeittävä haiasu oli jo melkein muuttamassa luokseni, kunnes tajusin asiakaspalvelun todennäköisesti hankaloituvan turhan paljon, jos kuljen kasvot peitettynä… Veristen torahampaiden käyttöä ajattelin harjoitella etukäteen, koska epäilen niiden häiritsevän verbaalista ulosantiani jonkin verran. Raportoin teille miten käy.

Sivuraiteelta takaisin näyteikkunaan. Koska halloween on vasta suunnitteilla, ja satuhahmoteema oli ollut ikkunassa jo monta viikkoa, ehdotti pomoni että vaihdettaisiin esille vastasaapuneita ihan mahtavilla yksityiskohdilla varustettuja merirosvoasuja. Värimaailmaksi valikoitui musta-valkea-kirkkaanpunainen-ruskea, vaikka myös mm. violettia ja pinkkiä tarjolla olevista asuista olisi löytynyt. (Kerrankin minä olen valitsemassa jotain muuta kuin pinkkiä. Rasti seinään. Pinkillä tussilla.)

ikkunaselfie

Yritin ottaa kuvia yksityiskohdista. Yksityiskohtien sijaan tallensin monta vahinkoselfietä. Tämän takia laitan esille vain tämän ylläolevan. Bongaa kuvasta pinkki. Ikävä kertoa, mutta pääsi näyttää aivan pääsiäismunalta.

 aprillin näyteikkuna 24.09.14

Ta-ta-ta-daa! Sellainen siitä tuli. Aikaa kului tunti, josta suurin osa meni hopeahärpättimiä vastaan taistellessa. Pirullisen sähköisiä ja takertuvia suikaleita, vaikkakin ikkunassa hyvinkin toimivat (niitä ei siis tarvinnut asentaa, ovat vakiovaruste). Sekaan piilotettiin myös muutamia halloweenviittauksia, kuten luurankokäsimaljoja, pääkallotuikkulyhty sekä sivuikkunasta ystävällismielisesti ohikulkijoille hymyilevä toveri keltahammas. Että moi vaan sullekin.

pääkallonaamari

Tuskallistakin tuskallisempaa on seuraavien viikkojen aikana koittaa tehdä päätös, minkälaisella lookilla aion halloweenina töitä tehdä. Tai että olisiko niitä useampi. TAI OLISIKO JOSSAIN BILEET, JOIHIN VOISI PUKEA VIELÄ ERI LOOKIN! KAHDET BILEET! Hitto. Viisi asua yhtä halloweenia varten, onko se muka liioittelua? Ei? Kyseessä on kuitenkin lempijuhlapyhäni…

Nyt sinä, arvon lukijani, saat vaikuttaa valintaani. Mikä olisi tämän vuoden virallinen halloween-hittiasu? Puenko minä sen? Puetko sinä? Pidätkö bileet, pääsenkö mukaan? Jäämme toveri keltahampaan kanssa odottamaan vastauksianne jännityksellä.

ps. Jäämme odottamaan jännityksellä myös kuluvan viikon lauantaita, jolloin pyöritän puljua ekaa kertaa koko päivän Ihan Itse. YKSIN. Jos osaan. Pelottaa vain vähän. Niin pomoakin. Osoite on Kauppakatu 13 ja auki ollaan klo 10-14, teretulemast (esim. niille halloween-)ostoksille!

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Näyteikkunasomistusta merirosvoteemalla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s