Maailman kaunein mekko

Se käveli, – ei, ei kävellyt vaan tanssi – vastaani Instagramissa. Näin siitä jo untakin, luulisin, tai ainakin sen kuva on roikkunut alitajunnassani koko hereilläoloaikani ja viipyillyt verkkokalvoillanikin useampaan otteeseen. Se on täydellinen. Täydellinen.

turkoosi kukkamekkoOngelmana on vain se, ettei ole yhtään syytä ostaa sitä juuri nyt. Toki täydellisyys on mitä parhain syy, mutta en tahdo ostaa vaatteita, joille ei ole selkeää käyttötarvetta tiedossa. Ei ole tulossa mitään juhlia, joihin mun olisi pakko saada tuo.

Olen jo siinä pisteessä, että olen harkinnut myös vaaleaa ja mustaa versiota lähtökohdasta ”olisiko näille käyttöä”. Vaalea päällä en osais mennä muuta kuin naimisiin (taas tässä blogissa päästään tähän aiheeseen, toivottavasti poikakaveri ei lue ja saa vääriä käsityksiä :D), mutta musta toimisi toki pikkujoulukauden mahdollisiin juhlatilaisuuksiin, kuten tupareihin (sit joskus kun remppa on valmis) ja enskaribileissäkin se olisi mitä mainioin. Mutta. Iso mutta. Teenkö virheen, jos ostan mustan, vaikka ihastuin alunperin turkoosiin?

vaalea musta

Toki tässä on se toinenkin iso mutta. Rahaahan nuokin kustantavat, vaikkakin alennuksessa atm ovatkin. 128 USD. Yhyy. Ihastuitko yhtä paljon kuin minäkin? Tilaa omasi Mlovedresses:iltä. Tilaa mullekin samalla. Mainos ei ole maksettu, vaikka niin toivoisinkin. Sniif.

Radiossa lauletaan ”kyllähän sä tiedät miltä tuntuu kun rakastuu / maailmasta kaikki muu unohtuu”. Just nyt tiedän, voi kyllä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s