Hyviä uutisia & vähän erilaisia inspiraatiokuvia

Heipähei! Puolentoista kuukauden kesälomailut alkavat olla takana, ja treenikaudet starttaavat tällä viikolla kahden produktion osalta. Jo aiemmin kerroin marraskuussa Kaupunginteatterille ensi-iltaan tulevasta Osoitteesta, mutta voin vihdoin julkistaa myös syksyn toisen uuden produktion:
Murmuu-teatterin lokakuun ensi-ilta Parhaissakin perheissä!

Oon ihan huikean innoissani tästä produktiosta useammastakin eri syystä:
1) Kyseessä on yksi lempinäytelmäkirjailijani teksteistä. Anna Krogerus naurattaa ja itkettää kirjoittamalla tarinoita, jotka osuvat ja upottavat sieluani merisotapelin hengessä tetriksen tavoin parempaan muottiin. Mahtavaa.
2) Ohjauksesta vastaa lemppareista lempparein Teatterikonekaverini Kirsi Sulonen, jonka kanssa ollaan aiemmin tehty yhteistyössä Madaamit. Tsekatkaas kuvat linkin takaa, oli aika rautaista matskua!
3) MURMUU! Tuo Muuramen tähti Keski-Suomen harrastajasteatterikentällä, jonka ihmisistä ja ilmapiiristä olen kuullut pelkkää hyvää. Olen otettu päästessäni työskentelemään sinne oikein kutsutusti. :)

Ah. Nyt on hyvä mieli. Kyllä kelpaa palata töihin.

________________________________________________

Ihmisillä on tapana jakaa sosiaalisessa mediassa hienoja kuvia lomanvietostaan. On auringonlaskuja, jäätelötötteröitä, hiekkaisia varpaita, rusketusrajoja, mansikoita ja lomamatkoja. Samoin tapana on jakaa myös erilaisia inspiraatiokuvia kauniista kohteista tsemppaavilla ja kohti parempaa vievillä kliseeteksteillä. Minä ajattelin yhdistää nämä kaksi asiaa, mutta tehdä sen rehellisempänä versiona.

Hyvät naiset, herrat ja muut toverit,
KESÄLOMANI INSPIRAATIOKUVAT!
– eli sieltä se tuli, näin se meni ja näissä merkeissä jatkuu vieläkin:

retromatto

makkari

työhuone

työhuone2

työhuone3

vessa

kylppäri
(Pahoitteluni taas tästä kännykkäkuva+gimp-kurasta, vaikka ironian nimissä nämä julkaisenkin. Joulupukki vois tuoda mulle etukäteislahjana Photoshopin uuden version. Tai lottokuponki päävoiton.)

 Don’t get me wrong, olen suuri retrofani ja värejäkin rakastan yli kaiken. Mutta rajani niille tunteille löysin minäkin, kun tulevan kodin pintoja tutkailin. 70-luvun alkuperäismaterit tarkoittavat tässä tapauksessa myös 40-vuoden ruokalistoja, teurastusjälkiä, ötökänraajakalmistoja ja kaiken tämän hajujäämistöjä.  Niinpä ohjelmassa on ollut ja tulee olemaan rantakohdelomailun sijaan rempan suunnittelua, aloitusta ja jatkamista. Ja se näyttää juuri tältä. Voin kertoa, että hommiin on helppo inspiroitua, jos joskus tahtoo päästä muuttamaankin.

Tänään en kuitenkaan aio enää rempata mitään, vaan vietän päättyvän loman kunniaksi tyttöjeniltaa asuttavassa kunnossa olevassa asunnossa kera kissan ja koiran. Ohjelmassa on netflixiä, jäätelöä ja nukahtaminen sohvalle. Hyvä on tämä kesäloma näinkin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s