Oliver!ista sanottua:

Facebookin tapahtumasivulla on kommentoitu Kulissin Oliver! -musikaalia mm seuraavin sanoin:

”Huikea, megalomaaninen, koskettava! Kiitokset kaikille tämän syntyyn vaikuttaneille. Toivottavasti karkkitankosukkahousut tulevat muotiin myös teatterilavojen ulkopuolella! :) ”

Bet, Nancy ja taskuvaraslapsia

”Eilen käyty katsomassa tämä Oliver – musikaali. Mahtava iso porukka joka eläytyi täysillä kokonaisuuteen. En voi eritellä mitään mikä olisi ylitse muiden niin hyvät osiot oli kaikkinensa. Oli taitavasti käytetty isoja joukkoja eri kohtauksissa. Tuli tunne, että olet oikeasti siellä vuoden 1838 Lontoossa pahamaineisten rosvoretkujen seurassa! Loistava bändi! Puvut♥ Laulut♥ Kaikki♥ Kiitos :)”

London Bridge

”Kiitos eilisestä enskasta Oliver!:n poppoo!
Hienoja roolisuorituksia, koreografioita, lauluja, upea puvustus ja toimiva lavastus, valaistus sekä livemusa, musikaalin maailma oli näyttävä. Ihanan iso jengi lavalla monenikäisiä: lapsia, nuoria ja aikuisia. Yhdessä tekemisen iloa! Kiitos!”

206Tohtori

”Tämä on nähtävä vielä toisenkin kerran. Uskomattoman upea esitys. Aivan huikeita roolisuorituksia, upea puvustus, hieno musiikki ja ihan kaikki oli kohdillaan.”

208Ostakaareprise

”Upea Oliver! Onnittelut ja kiitokset Kulissin väelle!!! Mahtava määrä lapsia ja nuoria ja aikuisia, joista jokaikisellä tärkeä paikka kokonaisuuden onnistumiseksi. Kokonaisuus oli täysipainoinen, tarina vei mukanaan, ja samalla kuin olitte loihtineet menneen maailman, toitte esiin ikiaikaisia asioita: eriarvoisuus, huonokin jengi voi olla parempi vaihtoehto kuin yksinäisyys, toiselle voi toivoa parempaa kuin itselle, ystävyys, rakkaus jne jne…”

Pitkäkynsi ja Fagin

”Kiitoksia laadukkaasta, antoisasta ja ammattimaisesti toteutetusta esityksestä. Suosittelen lämpimästi kaikille!”

Lapset laulavat
Kaikki kuvat (c)Riku Suonio.

Upeaa palautetta upealle ryhmälle! :)  Vielä ehdit näkemään (vaikka uudestaankin!), esityskausi jatkuu 10.8. saakka. Lisätietoja ja lippuvaraukset osoitteesta kulissi.fi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s