”Annetaan ihmiselle laatikko niin hän alkaa sisustamaan sitä…”

…ja annetaan Anniinalle hahmojen nimet, niin hän alkaa puvustaa niitä. :D

Kiirettä on pitänyt taas! Viime viikolla aloiteltiin uutta, taas kerran vähän erilaista proggista. Sain kunnian tulla pyydetyksi puvustamaan ihastuttavan Raisa Vattulaisen monologiesitystä Osoite, joka saa ensi-iltansa Jyväskylän Kaupunginteatterissa marraskuussa, ja lähtee sen jälkeen kiertämään mm. Lahteen ja Tampereelle. Asumiskonsultti Sonjan lisäksi lavalla nähdään tuikitavallisia naapureita, joita kuvasimme kaupunginteatterin lämpiötilassa yhdessä ohjaaja Ida-Lotta Backmanin ja valo(kuvaaja-monitoimi)mies Japo Granlundin kanssa.

osoite 1

osoite3      osoite6

osoite2      osoite4

osoite5  osoite7

Parin tunnin rykäisyn tuloksena oli läjä materiaalia Japon kameran lisäksi myös mun ja Ida-Lotan tallentamana. Mielettömän herkullisia hahmoja niin katsoa kuin kuvatakin! Kuvissa esiintyy  mm. Kaisa, Jokotai, Lauri, Jamil, Pena, Hilkka ja Hillevi. Arvaatko kuka on kukakin? Ja todellakin nainen kaikkien hahmojen takana on Raisa, joka luo ilmeillä ja eleillä uskomattomat muutokset täysin ilman maskeerausta. Vain vaatteet vaihdettiin ja hiukset kammattiin kuvien välillä. On se supernainen :)

Erilaisen tästä produktiosta tekee  se, ettei vaatevaihtoja lavalla juuri nähdä, vaan hyödynnämme kuvausten tuotoksia osana lavastusta. Omalta kannaltani homma oli erikoinen myös aikataulullisesti. Katsoin yhden treenivedon, jonka aikana kirjoitin parin sanan ensifiilis-muistiinpanot jokaisesta hahmosta, juttelin hetken näyttelijän ja ohjaajan kanssa ja sitten jo lähdettiin hyödyntämään pukuvarastoja. Asut saatiin kasaan parissa tunnissa, ja pari puuttuvaa palasta kaivoin vielä omasta vaatekaapistani. Seuraavana päivänä kuvattiin ja nyt odotellaan syksyä, kun päästään etsimään päähenkilön eli asumiskonsultti Sonjan lookia. Lisätietoja produktiosta ja lippuvarausmahdollisuus löytyy täältä.

Tällä viikolla pää on täynnä Lontoon katuja. Kulissin Oliver lähtee karkumatkalle perjantaina! Lähipäivinä saan tänne kuvamateriaalia siitäkin. Luvassa on myös harsohameiden jälleenesiintyminen!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s