heavyweight flow

Jos muistatte tämän postauksen, arvaattekin jo mitä tässä tehdään:

hame

hame ja nanna

liukuvärjätty pitsi
Kyllä, siitä tulee hame Oliveriin! Hallaharsoa, pitsiverhoja ja tylliä. Työnjohto valvoo tilannetta unisena pitsisaarroksen keskeltä sohvalta.
Oli oikein lottovoitto löytää tuota mieletöntä liukuvärjättyä pitsiä Eurokankaasta, kun olin ensin ajatellut maalaavani vesiväreillä hallaharson reunoihin juurikin noita sävyjä vähän kolmeulotteisuutta tuomaan. Läträämiseltä vältyttiin, siistimpää sisätyötä näin.

Työntekooni kuuluu aina olennaisena osana inspiraatiomusiikki. Tällä kertaa ehdin kuunnella läpi Spotifysta jo mm. Kaija Koon uuden levyn (hei jos tekee töitä lämpimänä kesäkuisena lauantai-iltana puolenyön aikaan, niin puoli-iskelmä on vähintäänkin perusteltua sijoittaa juuri siihen hetkeen) ja kuvatessa taustalla soi ihanan Angel Hazen uusimmalta levyltä radiohittinäkin tutuksi tullut Battle Cry. Musavideofriikki täällä moi, tajusin etten ole kyseistä pätkää videona nähnyt, varmaan siksi kun sen soittolistoilleni lisätessä video ei ollut vielä julki. Pienoisen yllätyksen koin, kun Youtubesta sen etsin, ja härrefakinguud se alakaa ja loppuu tasan samaan värimaailmaan, jota tuossa mun rakkauspitsissäni on. Aavikkomaisema hiekasta taivaansineen ja tummansiniharmaat puut.


_________________________________________________________

Olen tästä hyvin hämmentynyt. Mutta kuten todettu, lämmin kesäkuinen lauantain puoliyö ja työnteko ovat maaginen yhdistelmä ja mitä vain voi sattua. Nyt syön jääkaapista käsin makuhermojani kuumottelevan sitruunajogurtin (voisin elää hellejaksot kylmillä sitrusasioilla), heivaan tyllit hetkeksi hittoon ja siirryn tekemään natsimadonnauniformua. Luovaa yötä! z_______z

ps. Varmaan joku mua tuntematon siellä miettii, että mitä ihmettä mä keskellä yötä ompeluhommia hoidan. Ei ole deadlinea huomisaamuna, ei huolta, kyllä mä nukkumaankin voisin mennä jos tahtoisin! Teen töitä tähän aikaan yksinkertaisesti siitä syystä, että olen luovimmillani öisin! Koira on niin uninen, että antaa mulle työrauhan, eikä muitakaan häiriötekijöitä maailmasta juuri löydy. Monta päivää vaivannut selkäkipukin hellitti sopivasti, niin mikäs tässä on Pfaffia polkiessa. Freelancerina kaikki on mahdollista!

pps. Soundtrackiksi Leski Corneyn asuun valikoitui Madonnan Hard Candy -albumi. Yksin kotonaan töitä tekevän paras työtoveri on Spotify, sen vaan sanon. Premium maksettuna. Pure love.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s