Kireet niskassa ja Oliver!issa kuuma

Miksi vihreä mies pyytää rahaa? Se on meidän Teatterikoneen Aaro, ja syy on…

Muhun vetosi myös seuraavan porukan kampanjamainos:

Lahjoitan heti, kun tuommoinen söpöliini tulee keräyslipas kaulassaan vastaan <3_________<3 (Okei, Aarokin on söpö, lahjoittaisin sillekin. Tuitui!)

 

Sitten ne muut kuulumiset: Tämänpäiväinen kolmen (3) kirpparin kiertäminen tuotti yhdeksän (9!!!!) kassillista tavaraa Oliver!iin. Silmät on niin ristissä vaatteiden ja kenkien selaamisesta, ettei kirjoittaminen tunnu onnistuvan. Viikonlopun suurimpina haasteena on ladon +40°C -sisälämpötila yhdistettynä epookkipukeutumiseen. Helteellä pyörtyy ja sadesäällä jäätyy, kesäteattereiden ikuinen vitsaus. Jos puvustus on hyvä, niin olo ei ole, tai toisinpäin. Yritämme löytää kompromisseja.

Lisäksi tuli aivan huikean kiva työtarjous syksylle, vielä en uskalla paljastaa enempää, mutta toivon t o d e l l a että sen proggiksen saan! Lempparinäytelmäkirjailijani teksti ja muutenkin kaikin tavoin houkutteleva homma. Oon ollut yhtä hymyä asian johdosta jo monta päivää. Kerron heti lisätietoja kun neuvottelut saadaan hoidettua ja asiat selkiytyy :))

Häälaulaja on kerännyt jo huikeat 2230 katsontakertaa ja lisää tulee koko ajan. Joko SÄ olet nähnyt sen? Linkki aiemmassa postauksessa, tsekkaa jos et oo!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s