Häälaulaja – making of, pt. 2

Eilen jatkettiin Tommi Soidinmäen musiikkivideokuvauksia joukkokohtausten parissa. Laajensin ammatillista tajuntaani lopultakin myös Pinterestin käyttöön, johon laadin ideakartan siitä, millaista vaatetta ekstraajat eli joukkokohtausten esiintyjät voisivat itselleen videota varten etsiä.

Häälaulaja puvustussuunnitelma

Hääväki haalittiin kokoon työryhmän tuttavapiiristä, ja he olivat todellakin panostaneet pukeutumiseensa. Isot kiitokset! :)  Mulla oli lisäksi mukana rekillinen mekkoja, liivejä, takkeja, hattuja, henkseleitä ja huiveja, joilla teimme vielä pieniä muutoksia kokonaisilmeiseen, jotta siitä saatiin kameraystävällinen.

Tommi Soidinmäki Häälaulaja kuvausryhmä

Me likes! Lopputulos on vintagella flirttaileva, rento ja esiintyjiensä näköinen kokonaisuus. Printtipaitainen herra takavasemmalla on kuvausryhmää linssin toiselta puolelta, ei esiinny videolla paidassaan, toim. huom.

Videon ”hääparin” upeat asut ovat Ateljé Iinan vuokravalikoimaa. Allekirjoittanut toheloi ja unohti ottaa morsiamen asuun kuuluneen alushameen mukaan, mutta toivottavasti asia ei pistä silmään videolla. (Note to self: Anna olla viimeinen kerta kun unohdat tarkistaa kaiken tarvittavan listan kanssa kuvauksiin lähtiessä. Huokaus.)

WP_001710

Kiitos ihanat Tuomas ja Kati, uskottavasti hoiditte osuutenne tuoreena nuorenaparina! Kerrottakoon taustatietona, että häähomma on kyllä täyttä bluffia, esittelin heidät toisilleen kuvauspäivän aamuna. Näyttelijöitä ovat siis, eivät oikea pariskunta.

hääauto hääsoittaja musiikkivideo

Jos ymmärtäisin autoista mitään muuta kuin värin, kertoisin dataa tästäkin kaunottaresta enemmän. Valitettavasti en ole alan asiantuntija, enkä tajunnut edes ottaa kunnollista kuvaa koko mööpelistä, vaan keskityin nappaamaan pari otosta tuosta sisätilojen naiskaunottaresta. Mutta kunhan video on valmis (kesäkuun alussa! Arvatkaa maltanko odottaa. Vinkki: En.), niin siitä nähnee parempaa kokonaiskuvaa myös autosta.

Meikätyttö sitä meni tekemään perinteiset ja sairastumaan kuvauspäivän aamuna. Onneksi sää oli mieletön ja meininki niin hyvä, että unohdin kurkkukipuni helposti koko liki kymmentuntisen päivän ajaksi. Tänä aamuna tilanne oli jo toinen. Ei ilmeisesti angiinaa, mutta lämpöä sen verran, että saikkupäivä tästä tuli ja varmaan vielä huomisestakin. Nyt kannustan Kazakstanin voittoon Leijonia vastaan, tai oikeammin taidan nukahtaa sohvalle koiran viereen loppupäiväksi. Zzzz.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s